TRANSWORK
pogledaj cijelu ilustraciju
»Vjesnik«
5. veljače 1986.

Održano javno predstavljanje projekta TRANSWORK

27. lipnja 2017. održano je javno predstavljanje projekta TRANSWORK 

U Institutu za etnologiju i folkloristiku održano je javno predstavljanje projekta TRANSWORK, na kojem su govorili voditeljica Reana Senjković-Svrčić te članovi istraživačkog tima Orlanda Obad, Mislav Žitko i Tea Škokić. Predstavljeni su koncept projekta, radni plan i aktivnosti, metodologija istraživanja te su istaknute specifičnosti i doprinos ovog istraživanja naspram uvriježenih politoloških i ekonomskih kvantitativnih istraživanja. 

A/V zapisi

Priloženi dokumenti

galerija:

“<b>Brošura i leci.</b>” 27. lipnja 2017. u Institutu za etnologiju i folkloristiku predstavljen je projekt Transformacija rada u posttranzicijskoj Hrvatskoj.
“<b>Voditeljica Reana Senjković-Svrčić predstavlja projekt.</b>” 27. lipnja 2017. u Institutu za etnologiju i folkloristiku predstavljen je projekt Transformacija rada u posttranzicijskoj Hrvatskoj.
“<b>Publika na predstavljanju projekta</b>” 27. lipnja 2017. u Institutu za etnologiju i folkloristiku predstavljen je projekt Transformacija rada u posttranzicijskoj Hrvatskoj.
“<b>Publika na predstavljanju projekta.</b>” 27. lipnja 2017. u Institutu za etnologiju i folkloristiku predstavljen je projekt Transformacija rada u posttranzicijskoj Hrvatskoj.

Ova web-stranica rabi “kolačiće” kako bi vam pružila čim bolje iskustvo pregleda našeg sadržaja… (Saznajte više:)

OK.